ASW 1 – OACN 1

Maandag 29 september sporthal De Dreef te Waddinxveen. Ging OACN zijn vierde overwinning op rij boeken? Daar leken ze vanaf de eerste minuut wel voor te gaan. Gekozen werd voor de sterkste opstelling om de tegenstander vanaf het eerste fluitsignaal meteen vast te zetten. Deze tactiek bleek een succes. OACN ontwikkelde continu druk op de tegenstander die hierdoor nauwelijks aan aanvallen konden toekomen. De spaarzame aanvallen van ASW werden door de uitstekend keepende Mitchell Dekker gepareerd.
Mitchell Dekker was helaas voor OACN niet de enige die goed aan het keepen was, want de keeper van ASW hield zijn doel ook schoon. Hierdoor bleef de eerste helft in evenwicht qua resultaat, alleen was het veldspel van de gasten vele malen beter dan dat van de thuisploeg. Hier hamerde aanvoerder Vikash Dharampal dan ook op, de goals zouden vanzelf komen als het goede spel voortgezet zou worden.

Dit gebeurde ook. De jarige Charlo Hassell ramde het leer van een meter of 15 stijf in de rechter bovenhoek. Hierna moest Tim Tolenaar hetzelfde gedacht hebben, wat hij kan kan ik ook en hij herhaalde het kunstje van Charlo Hassell moeiteloos. ASW was gebroken en OACN kon zijn gang gaan. Terence Arnoud speelde met een knappe actie het loopwonder Yuifong Tang vrij die met een knappe steekbal Charlo Hassell in staat stelde om de 0-3 te scoren.
OACN is geen moment meer in de problemen geweest en kon de wedstrijd rustig uitspelen. Een knappe combinatie van Charlo Hassell en Yuifong Tang resulteerde in een dik verdiende 0-4 eindstand.
Volgende week (red. 6 oktober 2014, 21.00 uur, sporthal De Akkers te Spijkenisse) volgt er een serieuze testcase tegen de sluwe vossen van Westlandia. Terugkijkend naar de resultaten van de afgelopen jaren tegen deze tegenstander kunnen we ze met recht een echte ‘angstgegner’ noemen.

Aanwezig: Mitchell Dekker, Vikash Dharampal, Terence Arnoud, Daisel Martis, Yuifong Tang, Earl Starke, Charlo Hassell, Tim Tolenaar, Melvin van Wijk