Een diep dal

Maense – Oacn: 9-5

Oacn – Multicult: 7-8

Zoals de titel het al aangeeft, we bevinden ons in een enorm diep dal. Twee onnodige nederlagen verder en de goede start van het seizoen is compleet geneutraliseerd met slechte resultaten. Alles is nu in balans, 4 maal winst en 4 maal verlies.

Normaal gesproken is uit naar Maense een onneembare horde, die hebben de laatste twee jaren niet verloren maar afgelopen vrijdag had de eerste keer moeten zijn. In een mum van tijd werd een mooie 5-9 voorsprong volledig uit handen gegeven en stond de er een eindstand van 9-5. Vooral de verdedigende fouten waren een doorn in het oog. Ondanks het slechte verdedigen op sommige momenten als team, hebben we ook veel pech met afwezigen en blessures. Zo moeten wij Arjan Singh de rest van het seizoen missen en waren wij Jamal enkele wedstrijden kwijt.

Echter mag je zo een voorsprong niet in zo een recordtijd weggeven, en vooral niet op de manier waarop wij dat hebben gedaan.

Vol goede moed begonnen we afgelopen maandag tegen middenmoter Muliticult. Deze ploeg had twee inidividueel sterke spelers in de gelederen maar de helft van de eerste helft was er niks aan de hand. Oacn speelde scherp en stond verdiend op een 2-0 voorsprong, niks aan de hand zou je denken.

Vliegensvlug en wederom in een heel kort tijdsbestek wandelden de gasten door onze verdediging en scoren maar liefst 5 goals!

We gingen dus niet met een mooie marge de rust in , maar met een forse achterstand.

De tweede helft gingen we alles op alles spelen, en trokken we eigenlijk terecht aan het kortste eind. Door het zwakke optreden aan het einde van de eerste helft was de achterstand te groot geworden en hadden we het ook niet verdiend deze match nog te winnen, totaal onnodig weer.

De feiten zijn hard, de laatste twee wedstrijden voor de bekerperiode en de twee na de bekerperiode zijn allen verloren gegaan.

Nu resten ons tot de winterstop nog 2 wedstrijden, een tegen de nummer laatst aankomende maandag en vlak voor de winterstop titelkandidaat Brielle. Om nog wat van het seizoen te maken moeten er 6 punten gehaald worden.