Oacn 1 – Brielle 1

Oacn 1 – Brielle 1
Sporthal: MFC De Akkers
Datum: 14-12-2015
Uitslag: 5-4

Eindelijk! Een echt goed resultaat na een hele lange periode. Vorige week was goed, maar dat waren we aan onze stand verplicht. Nu tegen de ongeslagen koploper moest het dan echt gaan gebeuren.

Met een heus strijdplan van ondergetekende gingen we vol goede moed te strijd aan.

Een verwacht spelbeeld in de eerste helft, Brielle zette hoog druk en wij konden daar met onze spits Oost van profiteren.

Dit resulteerde in een verdiende 2-0 voorsprong voor OACN. Een slordig genomen vrije trap van OACN bracht Brielle weer in de wedstrijd, hun gevaarlijkste man Brown kon in z’n eentje op onze goal af en maakte geen fout.

Waar normaal onze koppen vaak gaan hangen was dat nu eindelijk niet het geval, vol strijd gingen we op zoek naar de 3-1. Deze liet niet lang op zich wachten, aanvoerder Dharampal die een uitstekende wedstrijd speelde knalde van grote afstand de 3-1 tegen de touwen.

We hamerde van te voren op discipline, altijd blijven meelopen. Dit gebeurde een keer niet, en het stond 3-2. Weer gingen we op zoek naar een ruimere marge, en weer was het onze aanvoerder die ervoor zorgde met een vlammend afstandsschot .

Na de rust bleef Brielle stormen op onze goal, beide teams overleefde de twee minuten straf door gele kaarten en de stand bleef hetzelfde. Dit veranderde door een prachtige individuele actie van onze nieuwe aanwinst Kranenburg die de 5-2 binnen schoot.

Nu ging Brielle alles of niets spelen en hadden we zeker nog drie goals kunnen scoren voor open goal, deze kansen waren helaas niet aan ons besteed waardoor we het nog knap benauwd kregen in de slotfase. Een tweetal vlammende schoten van Brielle vlogen nog  binnen. Onze prima keeper De Rijke had hier zelfs geen antwoord op, maar heeft ons echt door de wedstrijd gesleept met uitstekende reddingen.

Dit resultaat geeft ons erg veel vertrouwen voor de rest van de competitie, als de inhaalwedstrijd wordt gewonnen op 6 januari tegen LSVV staan we weer netjes in de top 3.

Wedstrijd drie na de winterstop is uit bij Brielle, hopelijk dan wel met onze wapen Mewalal, die helaas deze wedstrijd niet kon meedoen. Die hebben we dan nog achter de hand J

Aanwezig: Jamal Abdalla, Cris Garcia, Shezad Nazar-Ali, Rick De rijke, Dane Oost, Lorenzo Kranenburg, Earl Starke en Vikash Dharampal.

Afwezig: Kishan Mewalal

Coach: Qaiser