OACN WINT 1e BEKERWEDSTRIJD

Een bekende tegenstander in de eerste wedstrijd van OACN voor de bekercompetitie is MVV’27 uit Maassluis. De tegenstander werd eerder in competitieverband verslagen met duidelijke cijfers. Echter is dit weer een compleet nieuwe wedstrijd dus de heren van OACN moesten weer vol aan de bak om goed te beginnen aan het bekertoernooi.
Dit gebeurde dan ook, na de eerste helft was de wedstrijd eigenlijk al beslist. Onder aanvoering van Sebastiaan Selter (vervanger van coach Angelo Granger) scoorde Elroy Castelen een prachtige doelpunt en brak de score open. Sterspeler Terence Arnoud nam kort daarna de tweede treffer voor zijn rekening na een mooie actie zoals hij die kan maken. Tim Tolenaar begint wedstrijd na wedstrijd steeds beter in z’n spel te komen en vlamde hard de 3-0 op het bord. Het leek erop of de tegenstander er vanaf het begin al totaal geen geloof in had, en dit was zeker de verdienste van de goed spelende ploeg van OACN dat de tegenstander vanaf het begin van de wedstrijd meteen hun wil oplegde. Elroy Castelen, de nieuwe aanwinst, blonk uit in geniale loopacties om ruimte te maken voor zijn teamgenoten. De prima keeper van OACN Mitchell Dekker heeft eigenlijk pas in de 20ste minuut de bal moeten tegenhouden.
Topscoorder Charlo Hassell kon natuurlijk niet ontbreken en tekende begin 2e helft aan voor de 4-0.
De tweede helft kende het zelfde spelbeeld echter kon MVV’27 uit een spaarzame uitbraak iets terugdoen; 4-1.
Tim Tolenaar met 1 treffer en Charlo Hassell met 2 treffers maakten deze tegentreffer meteen teniet.
De stand was 7-1 en er was geen vuiltje aan de lucht voor OACN. Iedereen in de hal wist dat deze overwinning niet meer uit handen gegeven zou worden.
Uiteindelijk kon Earl Starke de score nog mooier maken door de 8-1 te maken. Een prima resultaat om het bekertoernooi te beginnen.
Een dikverdiende overwinning voor het vlaggenschip van de vereniging.
Volgende wedstrijd is een uitwedstrijd op maandag 27 oktober, om 20.00 uur in sporthal de Wielewaal te Rotterdam, tegen TransvaliaZW 1.