OACN VERLIEST WEER

Na de winst op SJZ in Zoeterwoude, verloor OACN haar vierde wedstrijd in vijf wedstrijden tegen ASW uit Waddinxveen. OACN speelde aanvallend en er was de wil om te winnen. Helaas dreunen de drie opeenvolgende verliespartijen nog na binnen de selectie en dat zette zich helaas deze wedstrijd voort.
OACN begon voortvarend en dat uitte zich in een doelpunt voor OACN voor de invallende Wesley Meuldijk.
Twee persoonlijke fouten bracht de middenmoter ASW langs OACN.
De tweede helft zocht OACN weer de aanval en het geluk ontbrak.
Dit had invloed op het zelftrouwen binnen het team.
OACN kwam desondanks weer terug op 2-2 door een eigen doelpunt van ASW.
Dit werkte verlammend want een paar minuten later kwam ASW weer op voorsprong.
OACN zocht weer stormrammend de aanval en dat resulteerde op een schotenfestijn op de doelman van ASW.
Met nog zeven minuten te spelen kwam OACN op 3-3 door aanvoerder Vikash Dharampal.
OACN zette nog aan voor de winst, maar een derde persoonlijke verdedigingsfout in de laatste minuut bracht ASW de winst; 3-4.
Ondanks het verlies verspeelden de concurrenten ook punten waardoor OACN nog steeds gedeelde eerste staat in de Topklasse.
Aankomende woensdag, 4 februari, heeft OACN haar uitwedstrijd tegen Westlandia in Naaldwijk om het tij definitief te keren.

Aanwezig: Melvin van Wijk, Vikash Dharampal, Elroy Castelen, Wesley Meuldijk, Mitchell Dekker, Terence Arnoud, Yuifong Tang en Charlo Hassell
Afwezig: Tim Tolenaar, Sebastiaan Selter, Daisel Martis, Gerwin Lake, Earl Starke en Jmayouch Soufiane

Tekst: bestuur OACN