OACN WEET WEER WAT WINNEN IS

OACN herpakte 19 januari j.l. tijdelijk de koppositie. Na een uiterst moeizame, maar spannende wedstrijd tegen hekkensluiter SJZ vertrok OACN met drie punten uit Zoeterwoude.
De afgelopen drie verliespartijen dreunde nog steeds door binnen de spelersgroep.
I.p.v. opzij zetten van SJZ, speelde OACN angstig en zonder zelfvertrouwen tegen de nummer laatst in de Topklasse.
Looplijnen en de ruimtes waren er nauwelijks. Dat kwam ook mede doordat SJZ zich volledig inzakte op eigen helft.
Diverse schoten van Tim Tolenaar, Yuifong Tang en Vikash Dharampal waren niet dreigend genoeg.
Spaarzaam kwamen de heren van SJZ er uit met gevaarlijke counters. Derhalve scoorde OACN in de 11e minuut na een vlammend afstandsschot van Terence Arnoud.
Invaller Wesley Meuldijk mocht na een afgeslagen schot de 0-2 aantekenen. Echter een minuut later kwam SJZ na een verslapt moment terug tot 1-2.
Vlak na de rust lukte het SJZ de stand gelijk te trekken. Terence Arnoud stelde daarna orde op zaken door vlak daarna de 2-3 te scoren.
SJZ kwam een aantal maal bijna op gelijke hoogte, maar OACN-keeper Mitchell Dekker had een aantal fantastische reddingen verricht.
Gelukkig voor OACN scoorde Terence Arnoud de 2-4. Toch presteerde OACN het weer de ruime voorsprong uit handen te geven en kwam SJZ een minuut later weer terug in de wedstrijd.
Echter mocht drie minuten voor tijd Elroy Castelen met een magistrale sleepbeweging en zijn hak de 3-5 aantekenen.
“OACN zal volgende week tegen ASW er voor gaan om de drie belangrijke punten te behalen. Gezien de kwaliteiten binnen onze spelersgroep ben ik er van overtuigd dat dit gaat lukken!”, zegt invaller coach en voorzitter Orlando Luidens.

Aanwezig: Tim Tolenaar, Vikash Dharampal, Elroy Castelen, Wesley Meuldijk, Mitchell Dekker, Terence Arnoud, Yuifong Tang
Afwezig: Sebastiaan Selter, Melvin van Wijk, Charlo Hassel, Daisel Martis, Gerwin Lake, Earl Starke en Jmayouch Soufiane

Tekst: bestuur OACN