OACN WINT BEKERWEDSTRIJD TEGEN VZ’81-BASCULE

In de laatste bekerwedstrijd om des keizers baard (alleen de nummer 1 in de poule gaat door ) heeft OACN zich prima hersteld na de onnodige nederlaag van vorige week tegen TransvaliaZW. Een scherp OACN liet niets heel van het arme VZ’81-Bascule dat twee klassen lager uitkomt. Na 25 minuten in de eerste helft stond het al  4-1.

Twee goals van Terence Arnoud, Elroy Castelen en Tim Tolenaar sloegen al definitief een gat met de tegenstander.

In de tweede helft bood Bascule nog enige tegenstand door twee maal te scoren na een wat slap begin maar daarna stelde Terence Arnoud wederom orde op zaken. Hij prikte er nog twee bij en Charlo Hassell, Yuifong Tang en Elroy Castelen brachten te uitslag op 9-3. Echt veel valt er niet te zeggen over deze partij, helaas kon OACN niet meer door in het bekertoernooi vanwege de zege van TransvaliaZW op MVV’27.

OACN kan zich nu volledig gaan richten op de competitie waar ze nog fier bovenaan staan met 15 punten uit 5 wedstrijden.

Eerstvolgende tegenstander is RS, een pittige tegenstander met slechts 3 verliespunten. Aanvoeder en steunpilaar Vikash Dharampal zal enige tijd ontbreken. Ook Yuifong Tang is drie weken absent door vakantie. Hopelijk kan OACN het verlies van zijn aanvoerder nu wel goed opvangen, want de vorige keer was dat verkeerd afgelopen.

Aanwezig: Mitchell Dekker, Earl Starke, Gerwin Lake, Vikash Dharampal, Terence Arnoud, Tim Tolenaar, Yuifong Tang, Elroy Castelen en Charlo Hassell

Afwezig: Melvin van Wijk, Daisel Martis, Sebastiaan Selter en Jmayouch Soufiane

Tekst: Qaiser Syed