OACN WINT IN DELFT VAN TUTOR

Het einde van een lange seizoen nadert en dat is te merken. Een flink aantal spelers uit de selectie zijn geblesseerd of hadden andere verplichtingen. OACN trad de wedstrijd in Delft tegen Tutor aan met drie eigen spelers en drie spelers van OACN 5 (die eerder die week kampioen zijn geworden in de 4e klasse). Waar een verlies werd ingecalculeerd, won OACN wonderbaarlijk deze wedstrijd. De spelers van OACN begonnen de wedstrijd zeer zenuwachtig en speelden slordig. Echter gaandeweg de eerste helft kreeg OACN meer grip op Tutor. OACN kwam dan ook vlak voor rust op een 0-1 voorsprong door Kishan Melawal. Zoals bijna elke wedstrijd scoort de tegenstander. Zo nu ook weer. Onoplettendheid in de verdediging zorgde dat Tutor terugkwam in de wedstrijd; 1-1. Tutor drong aan in de tweede helft, maar tot daadwerkelijke kansen kwam de thuisploeg niet. Het was diep in de tweede helft dat OACN weer op voorsprong kwam met een droge knal van coach/speler Angelo Granger. Nadien hield OACN stand. “Gelukkig hebben we de schade binnen de selectie kunnen invullen met spelers van OACN 5. En dat we met drie punten naar Spijkenisse terug gaan is helemaal geweldig”, verteld coach/speler Angelo Granger.

Aankomende woensdag, 15 april, heeft OACN haar uitwedstrijd tegen koploper TPP 2 in Rotterdam.

Aanwezig: Quincy Willems, Stanley vd Boom, Lorenzo van Daal , Angelo Granger, Earl Starke en Kishan Melawal

Tekst: bestuur OACN