SALAAM 1 – OACN 1

Maandagavond 15-09, sporthal De Wilgenring…… de mannen van OACN konden zich opmaken voor een pittige uitwedstrijd tegen een oude bekende met niet al te leuke herinneringen. Maar goed, dat telt allemaal niet meer dus de mannen moesten er weer staan om de 2de overwinning binnen te halen. De eerste helft was zeer boeiend ondanks het feit dat er niet gescoord werd. Er waren enkele goede schotkansen voor Tim, Terence en Charlo, maar hun vizier stond nog niet op scherp. Na een felle speech van aanvoerder Dharampal in de rust stonden de mannen blijkbaar wel op scherp voor de aanvang van de 2de helft. De eerste goal liet niet lang op zich wachten, de niet van de bal te zetten reus Charlo pegelde de 0-1 binnen. Dit was het startsein voor een open wedstrijd, Salaam begon OACN te pressen en dat is precies waar aanvoerder Dharampal op had gerekend. OACN zakte terug tot aan hun eigen helft en wachtte op een foutje van de tegenstander. De alerte Charlo onderschepte een pass en bediende de razendsnelle Tim op maat die met zo een buitenkans wel raad weet, 0-2.
Salaam begon na deze treffer alles of niets te spelen en probeerde de uitstekend spelende aanvoerder van OACN diep op zn eigen helft vast te zetten. Dit slaagde niet, waardoor Vikash een schitterende 1-2 aanging met Tim en hierna een uitstekende bal speelde naar aanwinst Melvin. Deze draaide knap weg van de keeper en rondde beheerst af vanuit een lastige hoek, 0-3. Salaam was nu gebroken en OACN kon de wedstrijd rustig uitspelen, echter door de eerdere ontmoetingen wilde OACN nu echt over deze tegenstander heen walsen. Het was nu OACN dat ging pressen onder aanvoering van de volledig fitte sterspeler Terence.Dat resulteerde al snel in een fout van de keeper van Salaam waarna Earl kon afronden, 0-4.
Na deze goal kwam er een ultieme poging van Salaam om nog wat van de wedstrijd te maken, de keeper ging meevoetballen. Waar deze keeper normaal in zo een situatie als achterste man blijft fungeren, stormde hij naar de 2de paal. Het bleek echter geen verstandige keuze want door knullig balverlies was de goal leeg en schoot aanvoerder Dharampal van eigen helft de 0-5 binnen. De aanvoerder had blijkbaar de smaak van het scoren te pakken gekregen en passeerde nogmaals de doelman, helaas dit keer z’n eigen doelman:-) waardoor Salaam eindelijk op het scorebord kwam.
Een schitterende en verdiende overwinning van een sterk spelend OACN, op naar de volgende wedstrijd maandagavond thuis tegen SJZ 1. Hopelijk kan OACN dan voor 3 uit 3 gaan.