KNVB EN OACN ZOEKEN ZAALVOETBALTEAMS VOOR RECREATIECOMPETITIE DEN OERT SEIZOEN ’15-‘16

Voor de hallencompetitie op vrijdagavond is voor seizoen ’15-’16 in sporthal Den Oert te Spijkenisse nog plaats voor een aantal zaalvoetbalteams. Wat is de hallencompetitie? In de hallencompetitie speelt men iedere week op dezelfde dag en in dezelfde sporthal de competitiewedstrijden. In dit geval is dat op vrijdag in sporthal Den Oert in Spijkenisse. Er wordt getracht een poule te maken van 10 teams. Naast de reguliere competitie wordt er ook nog een volledige bekercompetitie georganiseerd.
Voor het gehele seizoen komt het erop neer, dat er 18 competitieavonden zijn (tegen ieder team wordt in het seizoen twee keer gespeeld) en 9 bekeractiviteiten (tegen ieder team wordt één keer gespeeld). Van september tot en met april worden deze 27 avonden ingepland. Met de tijden wordt gerouleerd, zodat men niet iedere keer om 19.00 uur of 22.00 uur hoeft te spelen. Een wedstrijd duurt 2 x 20 minuten (of bij 8 teams 2 x 25 minuten). Met 10 teams zijn er 5 wedstrijden op een avond en ieder team komt dan 1x in actie. Het programma wordt in augustus voor het gehele jaar bekend gemaakt, zodat alle wedstrijden al ruim van tevoren in de agenda kunnen worden gezet.
Voor aanmeldingen van teams of meer informatie kan contact worden opgenomen met de competitieleider, Marlies van de Sande: west2-competitie-zaal@knvb.nl of 010-2862196 of met de voorzitter van OACN, Orlando Luidens: voorzitter@oacn.nl of 06-23706826.