OACN 1 – HBSS 1

OACN 1 – HBSS 1
Datum: 16-11-15
Sporthal: Wielewaal
Categorie: Competitie
Uitslag: 5-6

Een erg zure nederlaag in de strijd om de bovenste 3 plaatsen. Laagvlieger HBSS heeft sinds enkele weken een zeer sterke selectie gekregen en helaas lieten de heren het zien tegen ons. Het spel van OACN was bij vlagen prima, maar verdedigend laten we toch vaak te makkelijk spelers lopen. Ondanks de klasse van sommige HBSS spelers kunnen we niet tevreden zijn met 6 tegengoals. Normaal gesproken trekken wij een wedstrijd met 5 goals voor, over de streep.

Dit is absoluut geen goede generale voor de wedstrijd van volgende week vrijdag, uit in Schiedam tegen de absolute titelkandidaat Maense.
Duidelijk is dat de middenbal er veel gedisciplineerder uit gehaald moet gaan worden om het aantal tegengoals drastisch te gaan verlagen.
Hopelijk kunnen we de goede serie van het begin van het seizoen volgende week gaan oppakken en dit doortrekken tot aan de winterstop.

Aanwezig: Cris Garcia, Shezad Nazar-Ali, Kishen Mewalal, Vikash Dharampal, Earl Starke, Arjan Singh, Dane Oost, Jamal Abdalla en Rick de Rijke

Coach: Qaiser Syed