OACN 1 – MVV’27 1

OACN 1 – MVV’27 1

De zomerstop is voorbij, de zaalcompetitie is weer van start gegaan. Ons vlaggenschip moest aantreden tegen een relatief onbekende tegenstander voor ons, Mvv27, die vorig jaar gepromoveerd waren naar de Topdivisie.

Na een keurige 4de plaats van vorig seizoen wil OACN 1 dit maal echt meedoen voor de titel en er zat dus maar een ding op, 3 punten pakken!

Dit bleek makkelijker gezegd dan gedaan, want OACN 1 startte uiterst moeizaam tegen een verrassend goede tegenstander. OACN 1 heeft enkele nieuwe spelers toegevoegd aan hun selectie, die al langer lid waren van de club. Het was dus even afwachten hoe dit zou gaan uitpakken. Ondanks het voornamelijk stroeve spel van OACN 1 konden de 2 nieuwe aanwinsten moeiteloos mee met het team, het leek wel of ze veel langer speelde voor het eerste team. Melvin heeft zich meteen laten gelden door twee doelpunten te scoren. De captain van het team Vikash Dharampal, had zichtbaar moeite met de start van de competitie na de lange zomerstop, maar kwam naarmate de wedstrijd vorderde steeds beter in zijn spel.

De prima aanvoerder van het eerste team heeft dan ook 2 goals voor zijn rekening genomen om het team door deze lastige eerste wedstrijd te slepen. De overige 2 goals kwamen op naam van Charlo Hassel, de uitstekende spits die helaas weinig kon meespelen vorig seizoen door een nare en slepende blessure. We zijn erg blij dat hij er dit jaar meteen vanaf de start bij kon zijn.

De eerste 3 punten zijn binnen mannen, al met al een prima start van het seizoen. Mijn indruk als OACN watcher is prima, het ziet er naar uit dat de leider Angelo Granger de zaken goed voor elkaar heeft. Volhouden nu en tot de volgende en lastige wedstrijd, uit bij Salaam 1.

Qaiser
OACN 1 watcher