OACN 1 – SJZ 1

De derde wedstrijd van het seizoen stond op het programma. Plaats van gebeuren: MFC De Akkers. Het tweede team van OACN heeft zich net op kinderlijk eenvoudige wijze laten verrassen door een slimmere tegenstander in deze zelfde hal, dus het eerste team was gewaarschuwd.

Kan het eerste team dan sinds vijf jaar drie overwinningen op rij pakken? Dat leek er niet op in de eerste helft.

Een mat spelend OACN keek binnen no time tegen een 0-1 achterstand aan door het niet meelopen met de tegenstander. Wakkergeschrokken van de snelle achterstand ging OACN op zoek naar de gelijkmaker. Deze viel kort na de tegengoal, Tim Tolenaar trok de stand gelijk. Dit zorgde er echter niet voor dat SJZ gas terugnam. SJZ bleef zeer geconcentreerd spelen en kwam via een mooie goal wederom op voorsprong. Door de mooie goal leek SJZ steeds beter te gaan spelen, want de 1-3 liet niet lang op zich wachten.

Dit was het moment dat Terence Arnaud het welletjes vond, en geheel eigenhandig de 2-3 binnenpegelde vlak voor het rustsignaal. Een lekker moment voor de aansluitingstreffer. Niet voor het eerst dit seizoen volgde tijdens de rust een felle speech van aanvoerder Vikash Dharampal die zijn mannen op scherp trachtte te zetten. Terence had dit blijkbaar al voor zichzelf besloten te gaan doen, want vanaf het moment dat de tweede helft startte was hij niet meer van de bal te zetten.  Met schitterende acties en passeerbewegingen bracht hij de 3-3 op het bord, en stelde kort daarna Charlo Hassel in staat de 4-3 aan te tekenen.

De spelers van OACN konden elkaar nu blindelings vinden en combineerde naar hartenlust. Na een geweldige actie van Terence Arnaud waardoor de benen in de knoop raakte van de SJZ verdediger kon Charlo Hassel na een goede combinatie met Tim Tolenaar de 5-3 binnen pegelen. Een ietswat ongelukkige goal bracht de stand op 5-4 maar OACN schrok hier niet van en ging door met waar ze mee bezig waren, goed voetballen en alle kansen afmaken.

De 2 voorwaartsen van OACN Charlo Hassel en Terence Arnaud waren werkelijk een plaag voor de tegenstander. De eindstand werd mede door deze 2 heren bepaald op 8-4 en dat was gezien het spel in de tweede helft dik en dik verdiend.

Volgende week gaat OACN proberen zijn goede competitiestart een vervolg te geven uit tegen ASW1 uit Waddinxveen.