OACN 1- Transvalia 1

De eerste bekerwedstrijd in een poule van vier, na het zure verlies tegen ZVV Den Haag voor de competitie. Een wat mat OACN begon aan de wedstrijd en wekte de indruk niet echt zin te hebben in deze bekerronde. Toegegeven moet worden dat de competitie voor OACN op een staat en de beker, met daarin teams uit de topdivisie, een vervelende onderbreking is. Na een dramatische eerste helft was de score 3-1 voor OACN, niks aan de hand zou je zeggen. Niks bleek minder waar, door een aantal persoonlijke fouten was de eindstand 5-5 en daarmee eigenlijk ook het uitzicht op het bereiken van de KO ronde verkeken wetende dat Transvalia uit de topdivisie ook deel uitmaakt van onze poule.

De voorspelling van onze kansen na wedstrijd een bleek te kloppen, Transvalia had zijn partij gewonnen en we wisten dat het een lastige avond zou worden uit in De Wielewaal Slinge. Toch was het een mooie test om te zien hoe we ervoor stonden tegen een hoger geklasseerd team en dat viel niet tegen. Een gelijk opgaande strijd leverde uiteindelijk de einduitslag op van 10-7 in het voordeel van Transvalia. Deze heren waren voor de goal vele malen effectiever, waar wij nog steeds verzuimen de 2de paal te bezetten en te benutten, schieten wij liever tegen keepers aan of lopen we naar de eerste paal of helemaal niet. Dit moet echt beter met de nu aanbrekende cruciale richting de winterstop met Maense en Brielle die we gaan tegenkrijgen, onze 2 concurrenten. A.s maandag rest nog een duel tegen VOC om des keizers baard, misschien dat we dan aan onze afronding kunnen werken met het oog op de competitie.

Opstelling OACN: Cris Garcia, Kishan Mewalal, Arjan Singh, Shezad Nazar-Ali, Vikash Dharampal, Dane Oost, Earl Starke en Rick de Rijke

Coach: Qaiser Syed