OACN 1 – ZVV Den Haag 2 (1)

OACN 1 – ZVV Den Haag 2 (1)
Datum: 5-10-2015
Sporthal: MFC De Akkers
Uitslag: 3-5

Helaas… het eerste verlies is een feit. Vol vertrouwen begonnen we voor het eerst met een volledige selectie aan deze thuiswedstrijd. Vooraf zijn er foto’s gemaakt voor de website, dankjewel Sjon Wevels, en iedereen was gemotiveerd om deze belangrijke pot te winnen tegen een directe concurrent.
Die directe concurrent, ZVV Den Haag, kwam 10 minuten te laat. Het was nog even spannend of er gespeeld kon worden maar uiteindelijk ging het alsnog door. Helaas had ZVV Den Haag 2 niet de mogelijkheid, of het vertrouwen om met hun eigen mensen te spelen tegen ons en hadden ze een drietal spelers toegevoegd vanuit het eerste team. Dat team komt uit in de Eredivisie zaalvoetbal en het werd dus een pittige avond. Door een miscommunicatie van de van vakantie teruggekeerde Garcia en Dharampal kregen we de 0-1 achter onze oren, totaal onnodig.
Na enkele goede kansen kwamen we op 1-1. Terugkerend probleem dit seizoen is dat bij het doorwisselen af en toe de organisatie ontbreekt, hier moet snel een oplossing voor komen.
Door zwak verdedigen kwamen de gasten op een 1-3 voorsprong. Verwoedde pogingen en talloze reddingen van de keeper later scoren we vrij vlot achterelkaar de 2 en 3-3 vlak voor rust. Een heerlijk moment om de score gelijk te trekken. Het heeft ons blijkbaar erg veel kracht gekost want in de tweede helft hebben we geen vuist kunnen maken. De keeper heeft werkelijke alle pogingen uit zijn goal weten te houden en de snelle heren van Den Haag konden counteren naar een 5-3 overwinning. Na dit verlies moeten we kijken naar wat we kunnen verbeteren, want dezelfde fouten blijven terugkomen.

Tot drie maal toe hebben we een man meer situatie door een gele kaart niet kunnen uitspelen en blijven we bij een uitbraak op de vleugel aanbieden bij de eerste paal
(onbegrijpelijk).

Al met al waren deze heren met alle hulp van hun eerste team een maatje te groot voor ons en moeten we de rug rechten tegen LSVV volgende week woensdag. Dit team heeft gelijk gespeeld tegen Den Haag dus we weten dat we aan de bak moeten om niet in een vrije val te geraken. Ik heb er al het vertrouwen in dat dit gaat goedkomen.

Tot volgende week!

Aanwezig: Vikash Dharampal, Dane Oost, Jamal Abdalla, Kishan Mewalal, Rick De Rijke, Earl Starke ,Arjan Singh, Cristian Camilo Rojas Garcia en Shezad Nazar-Ali.
Coach: Qaiser Syed