OACN TWEEDE WEDSTRIJD

Na onnodig verlies tegen TPP 2 (met meerdere spelers van TPP 1) moest OACN zich herstellen. Door een half eerste team wat OACN op de been kon brengen voor deze wedstrijd is alles gelukt behalve herstel. OACN kreeg vanavond zijn tweede pak slaag van het seizoen en dat is mede te danken door het blessureleed waar OACN nu mee te kampen heeft.

De aankomende periode tot aan de winterstop wordt een periode van overleven en punten sprokkelen om de opgebouwde voorsprong van maar liefst 7 punten niet volledig uit handen te geven.

OACN heeft een 4-10 een draai om de oren gekregen, mede dus door een onvolledig eerste team waar enkele spelers van OACN 2 moesten opdraven die helaas daarvoor ook een intensieve pot hadden gespeeld.

De twee mannen die de score nog een beetje dragelijk hebben kunnen maken is aanvoerder Vikash Dharampal met maar liefst 3 goals en Tim Tolenaar.

Hopelijk volgt het herstel volgende wedstrijd, de topper tegen Watergras 2 in Gouda, en kan OACN de eerste helft afsluiten als winterkampioen.

 

Aanwezig: Mitchell Dekker, Yuifong Tang, Vikash Dharampal, Terence Arnoud, Tim Tolenaar, Shezad Nazar-Ali (OACN 2) en Cris Rojas-Garcia (OACN 2)

Afwezig: Melvin van Wijk, Daisel Martis, Sebastiaan Selter, Charlo Hassell, Gerwin Lake, Elroy Castelen, Jmayouch Soufiane en Earl Starke

 

Tekst: Qaiser Syed