OACN VERLIEST BEKERWEDSTRIJD

Maandagavond sporthal Wielewaal 20:00 stond de bekerwedstrijd tegen TransvaliaZW op het programma. OACN stond klaar voor z’n tweede wedstrijd in de bekerronde. Helaas zonder aanvoerder Vikash Dharampal vanwege werkverplichtingen. Dit ‘verlies’ bleek ditmaal niet op te vangen. Om maar meteen met de deur in huis te vallen, het eerste verlies van OACN 1 is een feit.

Na een zeer slap begin van OACN 1 resulteerde dit in een op het oog onmogelijke achterstand van 6-1 tegen een zeer gedegen ploeg, die ook nog eens een klasse lager uitkomt dan OACN.  Een felle donderspeech van coach Angelo Granger zette OACN echter wel op scherp, en de heren kregen zowaar het geloof in een goed resultaat terug in de 2de helft.

Na zware pressie en snelle aanvallen konden Tim Tolenaar (2 maal), Earl Starke (2 maal), Charlo Hassell en Elroy Castelen de stand gelijk trekken van 6-0 naar 6-6.

OACN bleef forceren om met de winst terug te keren naar Spijkenisse alleen gaf het achterin veel te veel ruimtes weg, waardoor de behendige spelers van TransvaliaZW naar een 8-6 overwinning konden counteren. Enkele spelers van OACN hadden deze avond hun vizier niet op scherp staan, anders was een overwinning nog wel mogelijk geweest.

Helaas zat er deze avond niet meer in, en is het op naar de laatste bekerwedstrijd tegen de sluwe vossen van VZ’81/Bascule (maandag 3 november 2014, 20.00 uur, sporthal De Akkers te Spijkenisse) en hopen dat Transvalia ZW ergens nog punten laat liggen gezien het feit alleen de nummer 1 uit de poule verder zal bekeren. Het gemis van de aanvoerder heeft zich deze wedstrijd echt laten gelden, de organisatie achterin stond niet en dit is nou net een van de kwaliteiten van Vikash Dharampal die er gelukkig maandagavond aanstaande er weer bij is.

 

Aanwezig OACN: Yuifong Tang, Daisel Martis, Terence Arnoud, Earl Starke, Tim Tolenaar, Elroy Castelen, Mitchell Dekker en Charlo Hassell

Afwezig OACN: Gerwin Lake, Vikash Dharampal en Melvin van Wijk

logo