OACN WINT KNVB DISTRICT ZAALVOETBALBEKER 2014

In een goed gevuld sporthal Margriet in Schiedam wist OACN afgelopen 12 mei de hand te leggen op de KNVB-beker in van district West II. In een zinderende finale zette het team van trainer en leider Angelo Granger GSC ESDO uit Den Haag opzij met 4-3.

De mannen wisten na een snelle 0-1 voor GSC ESDO de stand voor rust nog recht te trekken naar een 1-1 ruststand. In de tweede helft gebeurde er echter van alles. OACN liep na zeer goed collectief voetbal uit naar een 3-1 stand.
GSC ESDO bracht de spanning terug naar 3-2. Later na dit doelpunt schoot een speler van GSC ESDO de bal achter. De bal belande in het achternet. De uitblinkende OACN-keeper Mitchell Dekker haalde de bal van achter het net vandaan, echter gaf de scheidsrechter een doelpunt voor de mannen uit Den Haag; 3-3. Een minutenlange discussie op het veld volgde. Echter was het OACN die diep in blessuretijd de bevrijdende 4-3 op het scorebord zette.
OACN: Mitchell Dekker, Vikash Dharampal, Terence Arnoud, Yuifong Tang, Earl Starke, Daisel Martis, Charlo Hassell, Tim Tolenaar (invaller) en Jamal Abdalla (invaller). Afwezig: Sebastiaan Selter (geblesseerd en fungeerde als ass-coach) en Jmayouch Soufiane (geblesseerd).