RKDEO1 – OACN1

Wedstrijd twee stond afgelopen maandag 14-09-2015 op het programma en dat was tegen een wederom onbekende tegenstander voor ons, RKDEO uit Nootdorp.
Vroeg in de wedstrijd werd duidelijk dat deze tegenstander naar mijn mening totaal geen zin had om te voetballen, maar ervoor koos om gezamenlijk voor de goal te gaan staan om de keeper te ondersteunen.
Loerend op de counter kwamen ze er een aantal keren gevaarlijk uit maar onze solide verdedigers onder leiding van Abdalla konden dit makkelijk in de kiem smoren. Dat eerdergenoemde ook goed kan aanvallen merkte we vorige week al, maar ook deze wedstrijd brak hij de score open voor ons. Na een prachtige actie knalde hij de bal in de linker kruising.
Helaas konden we niet uitlopen. Een aantal snoeiharde knallen van sterspeler Kishan op de paal, hielden de zwaar verdedigende thuisploeg op de been.
Na onze goal tegen 5 keepers bleek het dat de thuisploeg nog een ijzer in het vuur had hangen, namelijk de scheidsrechter. Deze meneer begon totaal zijn eigen wedstrijd te fluiten, en na een onbegrijpelijke gele kaart voor Kishan kon de thuisploeg geheel onverdiend gelijk maken.
De ietswat koppige Oost trok zich dit persoonlijk aan en besloot op te rukken aan de linkerkant na een interceptie en geheel zelf aan te tekenen voor de 1-2. Wederom een klasse goal van OACN.
Na een aantal wissels ontbrak de organisatie en de thuisploeg kon recht door het midden lopen na een een-tweetje en gelijk maken, zeer zwak verdedigd van ons.
Het was inmiddels rust, en er werden wat zaken aangekaart. We moesten uitlopen naar 2 goals verschil om echt veilig te zijn tegen deze tegenstander inclusief de scheidsrechter.
Dit is uiteindelijk gebeurd door wederom 2 klasse goals van Oost die meteen op 3 treffers staat ( nog altijd 2 achter op Abdalla ). De scheidsrechter probeerde met twee onverdiende pentalty’s nog de thuisploeg aan een gelijke stand te helpen maar man of the match Rick de Rijke heeft dat beide keren weten te voorkomen. Rick was ook tijdens de wedstrijd goed in vorm met een aantal prachtige reddingen.
De thuisploeg was gebroken na de gemiste kansen en OACN behaald zijn tweede overwinning van dit seizoen na een lastige uitwedstrijd.
Aanvoerder Dharampal ontbrak helaas vanwege knieklachten, volgende week zal hij weer kunnen aansluiten tegen HMC 1 thuis in De Akkers om 21:00.

Selectie: Cristian Garcia, Jamal Abdalla, Arjan Singh, Earl Starke, Kishan Mewalal, Shezad Nazar-Ali, Rick De Rijke, Dane Oost.
Afwezig: Vikash Dharampal
Coach: Qaiser Syed

Geef een reactie

(verplicht)

(verplicht)