VOC 1 – OACN 1

VOC 1 – OACN 1

Datum: 09-11-15
Sporthal: Wielewaal
Categorie: Beker

Onze laatste poulewedstrijd die nergens meer over ging. Duidelijk was dat Transvalia ,uitkomend in de topdivisie, eerste zou worden in deze poule. Een soort veredeld oefenpotje dus voor ons.

Dit werd goed opgepakt door de spelers van OACN. Met een bijna volledige selectie werd er om 21:00 uur afgetrapt. Direct bleek ook dat VOC zich niet al te veel zou gaan inspannen omdat ze niet meer door konden gaan. In een sportieve wedstrijd trok OACN met prima goals de zege naar zich toe.

Oost had vandaag zo een dag dat hij de combinatie aanging met zijn medespelers en dat resulteerde in prachtige goals. Aanvoerder Dharampal had het ook op z’n heupen, eveneens als Mewalal die met mooie acties en assists zorgde voor een 4-1 overwinning. Toch moet ik nog kritisch zijn, en dat gaat weer over het aantal kansen die er niet in gaan. Wij hebben vijf keer een een op een met de keeper om zeep geholpen en dat moet echt beter! A.s. maandag gaat het weer beginnen voor ons, de competitie wordt dan hervat met als eerste tegenstander na de korte break HBSS. Ik hoop op een solide overwinning, en het afmaken van onze kansen zal daaraan gaan bijdragen. Een week later wacht Maense, de absolute titelkandidaat. Vorig seizoen heeft Maense geen enkele wedstrijd verloren in de competitie ( eerste klasse ) en in de beker ( eerste klasse,hoofdklasse en topdivisie ). Om enige kans te maken op de titel moet er thuis in ieder geval worden gewonnen.

Aanwezig: Cris Garcia, Shezad Nazar-Ali, Kishen Mewalal, Vikash Dharampal, Earl Starke, Arjan Singh, Dane Oost en Rick de Rijke
Coach: Qaiser Syed