ZAALVOETBALVERENIGING OACN BLIJFT WINNEN

Na de wedstrijd tegen RS stond voor OACN de volgende topper op het programma, het ging om Tutor uit Delft waarin de laatste jaren niet al te vaak van gewonnen is. Bij winst zou OACN dit team op 9 punten zetten en de koppositie verstevigen aangezien Watergras 2 gelijk had gespeeld tegen RS 1. Dit besef was zichtbaar aanwezig bij de thuisploeg want vanaf het eerste fluitsignaal vlogen de spelers van OACN er bovenop.
Scherpe combinaties en hoge druk op de tegenstander resulteerde in een 3-0 voorsprong, ongekende luxe tegen deze tegenstander. Doelpunten werden gemaakt door de sterk spelende Jmayouch Soufiane, Elroy Castelen en aanvoerder Vikash Dharampal.
Na een knappe goal van Tutor, na toch iets wat zwak verdedigen van OACN, tilde speler Terence Arnoud de score eigenhandig naar 5-1. De wedstrijd was gespeeld en OACN liet eigenlijk iets te vroeg te teugels een beetje vieren. Geheel door eigen schuld kon Tutor nog twee maal scoren, maar echt in de problemen is OACN niet meer gekomen. Een terechte uitslag, al zullen de laatste 10 minuten uitvoerig besproken worden in de nabespreking. Volgende week staat er wederom een belangrijke thuiswedstrijd op het programma, namelijk maandag 24 november 2014 in sporthal De Akkers om 21.00 tegen bekende TPP 2 uit Rotterdam.
Eigenlijk telt alleen winst om zo zonder verliespunten de winterstop in te kunnen gaan, en op basis van de ranglijst moet OACN deze wedstrijd gewoon winnen.

Tekst: Qaiser Syed