VERLIES 1e PERIODETITEL VOOR OACN

Zaalvoetbalvereniging OACN heeft na de verloren wedstrijd in Gouda tegen Watergras 2 de titel uit zicht.
Vanwege het feit dat dit ook een inhaalwedstrijd, is gelijk ook de 1e periodetitel verloren.
Het verschil met de nummers 1 en 2 bedraagt zes punten.
Door blessures en afzeggingen stond er een gehavend OACN in de zaal Mammoet te Gouda.
Het matige spel van de afgelopen weken zette zich door tegen Watergras 2.
Minimaal een gelijkspel was nodig voor de 1e periode, maar na de eerste helft was dit bijna ongrijpbaar.
OACN, onder leiding van coach Angelo Granger, stond na 25 minuten op een 3-0 achterstand. Een helft waar OACN nauwelijks, behoudens afstandsschoten van Elroy Castelen en Tim Tolenaar, kansen kreeg.
In de tweede helft kwam OACN uit het niets terug tot 3-2 na doelpunten door doelpunten van Vikash Dharampal en Elroy Castelen.
Na slecht verdedigen einde tweede helft schoot Watergras alle hoop aan diggelen; 4-2.
OACN krijgt nog vier zware wedstrijden tegemoet om nog iets te kunnen betekenen in de Topklasse.
Allereerst op 23 maart de pittige wedstrijd tegen RS (Rotterdamse Studenten) in sporthal De Akkers; 21.00 uur.

Aanwezig: Tim Tolenaar, Vikash Dharampal, Elroy Castelen, Earl Starke, Angelo Granger, Mitchell Dekker en Yuifong Tang
Afwezig: Charlo Hassell, Soufiane Jmayouch, Sebastiaan Selter, Kishan Mewalal en Daisel Martis

Tekst: bestuur OACN